Pinkeille Stringeille SM-kultaa!

Nummelan Palloseuran FC Pinkit Stringit City voitti viikonloppuna 27.-29.7.2018 järjestetyn Simo Syrjavaara Cupin Fair Play-sarjan. Kyseinen turnaus on virallinen harrastejalkapallon SM-turnaus. FC Pinkit Stringit ovat Nummelan Palloseuran alla toimiva naisten harrastejalkapallojoukkue, joka on perustettu vuonna 2015. Alkuun tavoitteena oli pelata jalkapalloa ja pitää hauskaa, mutta kuten usein käy, nälkä kasvaa syödessä. Edelleen pelataan jalkapalloa ja pidetään hauskaa, mutta nykyään näitä huippunaisia, joilla on hymy herkässä, pilkettä silmässä ja aina tähtikokoonpano kentällä, on viitisenkymmentä! Pinksut pelaavat Suomen Palloliiton Harraste 7v7-sarjaa kahdella peliryhmällä (City ja UTD) kahdessa lohkossa Uudenmaan piirissä.

Nykyään futisäitien perustamassa joukkueessa pelaa kaikenlaisia ja kaikenikäisiä jalkapallosta innostuneita täysi-ikäisiä naisia. Yhdistävänä tekijänä on rakkaus jalkapalloon ja useimmilla myös innostus kilpailemiseen. City pelaa Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin ylintä naisten harrastesarjaa, ja johtaa sitäkin suvereenisti.

City voitti kaikki pelinsä turnauksessa. Mukaan mahtui siitä huolimatta myös äärimmäisen jännittäviä pelejä. Finaali ratkesi huikean jännittävän rankkukisan voittoon. Vastassa finaalissa oli MUSTA TUNTUU. Turnauksessa City pelasi kolmen päivän aikana yhteensä yhdeksän peliä.

Ehkä taipuu, muttei taitu. Eikä oikeastaan taivukaan!

 

Yks vastaan kaks. Antakaa vaikka kolmas ja neljäskin, ei haittaa! Pyryharakoiden Sari apuna, palkintona SM-kulta.

 

Pinksujen Riina oli kisojen MVP eli paras pelaaja. Onnea!

 

Riinaa voi yrittää estää, mutta siinä harvoin onnistutaan!

 

 

Onkohan tässä tulossa nakkisämpylä?

 

 

Maalintekijän on helppo hymyillä.

 

Ja taas maali!

 

Härifån tvättas (och sentrifugas vid behov)!

 

 

Tarvittaessa kaveria (omaa) autetaan kyllä!

 

 

Taas kylmänviileä torjunta. On se kova!

 

Yhdessä pystytään mihin vain!

 

Valmistautuminen finaaliin. Tästä otetaan voitto!

 

Valkku ohjaa. Niille Pinksuille, jotka eivät päässet paikalle, peli välitetään tietenkin livevideolla.

 

 

Tuija torjuu. Tietenkin.

 

 

Läpi mennään vaikka harmaan kiven!

 

Se on siinä!

 

Pinksut on uusi suomenmestari, hei, suomenmestari, hei, suomenmestari!

 

 

Kiitos kuuluu myös valmentajille ja sponsoreille!

 

Kyllä maistuu!

 

Virallinen voittokuva

Me tehtiin se!